De waarheid over COVID

10


Ik heb onlangs de gelegenheid gehad om te gast te zijn op Mikhaila Peterson’s “Opposing Views” over het onderwerp COVID-19. Open debat en het delen van informatie van alle kanten is zo belangrijk, vooral nu de censuur van bepaalde groepen, organisaties en individuen – in directe schending van het grondwettelijk recht – hoogtij viert.

De andere gast was Jeremy Kamil, Ph.D., een universitair hoofddocent microbiologie en immunologie bij LSU Health Shreveport, die het herpesvirus al twee decennia bestudeert en een passie heeft voor het bestuderen van hoe virussen werken. Peterson zei dat ze 20 artsen een e-mail had gestuurd om meningen van de conventionele medische gemeenschap over COVID-19 te krijgen – en Kamil was de enige die ermee instemde om op de show te zijn.

Ik moedig je aan om de video volledig te bekijken en een besluit te nemen over wat je hoort, maar aangezien ik niet de kans heb gekregen om rechtstreeks op Kamils ​​uitspraken te reageren, wil ik dat nu doen en een een samenvatting van enkele van de belangrijkste afhaalpunten uit het interview.

Een proefrun voor COVID-19, een Lab-Engineered Virus

Als we het hebben over COVID-19, is het belangrijk om bij het begin te beginnen – niet bij het begin van de pandemie, maar bij evenement 201, dat plaatsvond in oktober 2019.

Vertegenwoordigers van het World Economic Forum, de Centers for Disease Control and Prevention, Johns Hopkins University Population Center, de Wereldbank, de Chinese overheid en vaccinproducent Johnson & Johnson waren onder meer aanwezig bij het evenement, dat werd georganiseerd door Bill Gates en ook Toevallig simuleerde een wereldwijde pandemie die werd veroorzaakt door een nieuw coronavirus.1,2

In navolging van wat er nu gebeurt, was censuur op sociale media een prominente strategie die tijdens het evenement werd gebruikt om de verspreiding van vaccinpropaganda en het verhaal rond het wereldwijde evenement te beschermen. Als je overweegt om dit af te schudden als ‘complottheorie’, kun je over Event 201 zelf lezen op de officiële site ervan.3 

Peterson en ik bespraken een beetje over Gates, en je vraagt ​​je misschien af ​​waarom ik hem opvoed. Het maakt deel uit van het begrijpen van de immense macht en controle die door particulieren worden uitgeoefend en het uiteindelijke doel van technocratische tirannie. Toen de VS in 2020 financiering van de Wereldgezondheidsorganisatie terugtrokken, werd Gates de grootste financier van de WHO.

De twee – Gates en de WHO – hebben een belangrijke rol gespeeld bij het streven naar een wereldwijde vaccinatiecampagne, en Gates heeft veel geld geïnvesteerd in deze vaccins. De WHO is het instrument dat werd gebruikt om een ​​wereldwijde shutdown – een catastrofe – in 2020 te implementeren, met als einddoel vermogensoverdracht, economische vernietiging en maatschappelijke hervorming.

Het is ook interessant dat Gates en het bedrijf de toegang tot dit zeer winstgevende vaccin hebben beperkt tot alleen landen die het zich kunnen veroorloven. De patenten zijn niet gedeeld met andere landen, zodat ze dit “levensreddende” vaccin konden krijgen, wat duidelijk benadrukt dat het primaire doel van dit vaccin niet is om levens te redden, maar om grote winsten te maken.

Gates is niet de enige speler – er zijn vele anderen, waaronder Google en oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum (WEF) Klaus Schwab, die voor het eerst het idee van The Great Reset begon te verspreiden. Kamil zei dat hij de term niet kende, iets wat ik hem zou aansporen om het te lezen terwijl hij zijn mening formuleert.

Ik heb ook kort ingegaan op het overweldigende bewijs dat suggereert dat SARS-CoV-2 een gemanipuleerd virus is dat is gelekt van het Wuhan Institute of Virology (WIV), dat een gain-of-function-onderzoek deed naar coronavirussen, gefinancierd door Dr.Anthony Fauci.4 Het is veel om in je op te nemen, ik weet het, vooral als dit de eerste is die je erover hoort, maar naarmate de puzzelstukjes samenkomen, wordt het duidelijk wat er werkelijk aan de hand is.

Geen griepgevallen omdat ‘maskers echt effectief zijn’?

Toen hem werd gevraagd naar de mysterieuze verdwijning van griep tijdens het seizoen 2020-2021, zei Kamil dat dit komt omdat ‘maskers echt effectief zijn [at] het onderdrukken van virale overdracht. ” Als dat het geval is, waarom zijn COVID-19-gevallen dan niet op dezelfde manier verdwenen? De volgende rationele vraag is: werden griepgevallen en sterfgevallen eenvoudigweg opnieuw toegewezen als COVID-19-sterfgevallen?

Tot ongeveer juli 2020 telden de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) sterfgevallen door griep en longontsteking afzonderlijk, maar begonnen toen een combinatie van longontsteking, griep en COVID-sterfgevallen te melden, onder een nieuwe categorie die wordt vermeld als ‘PIC’ (pneumonie, Influenza, COVID), via hun COVIDView-webpagina.5

12 februari 2021 – tegen het einde van het griepseizoen in de VS – werd COVIDView vervangen door de COVID Data Tracker Weekly Review, die geen melding meer maakt van griep en longontsteking.6

Wat betreft de effectiviteit van maskers – en de absurditeiten rondom het gebruik ervan tijdens activiteiten zoals zwemmen – is er een schat aan bewijs dat maskers niet effectief zijn. Er is slechts één gerandomiseerde gecontroleerde studie uitgevoerd naar het gebruik van maskers en de overdracht van COVID-19, en er werd vastgesteld dat maskers de incidentie van infectie niet statistisch significant verminderden.7

Een werkdocument van het National Bureau of Economic Research8 ontdekte dat niet-farmaceutische interventies, zoals lockdowns, quarantaines en maskermandaten, de algehele virusoverdrachtsnelheden niet significant hebben beïnvloed.9

Juiste reactie ‘moet worden aangestuurd door zaaknummers’

Op de vraag wat de “juiste” reactie op de pandemie zou zijn, zei Kamil: “Het moet worden bepaald door het aantal gevallen.” Dit klinkt in theorie goed, op voorwaarde dat de casusnummers waarop u aanbevelingen baseert nauwkeurig zijn – en de resulterende aanbevelingen in overeenstemming zijn met de ernst van de ziekte en individuele risicobeoordelingen. Maar in het geval van COVID-19 waren ze dat meestal niet.

Welk bewijs is er dat de zaaknummers werden gemanipuleerd? PCR-tests aanbevolen door de WHO waren vroeger ingesteld op 45 cyclusdrempels (CT’s),10 toch is de wetenschappelijke consensus al lang dat iets meer dan 35 CT’s de test onbruikbaar maakt,11 aangezien de nauwkeurigheid een magere 3% zal zijn, terwijl de andere 97% vals-positieven zijn en kunstmatig casusnummers opdrijven.

Toen, een uur na Joe Biden’s inauguratie als de 46e president van de Verenigde Staten, 20 januari 2021, verlaagde de WHO – plotseling en uit het niets – de aanbevolen PCR CT,12 wat automatisch garandeerde dat het aantal “gevallen”, dwz positieve PCR-testresultaten, zou dalen.

En dit gaat niet eens in op hoe de CDC de manier waarop COVID-19 wordt geregistreerd op overlijdensakten in maart 2020 heeft veranderd, waarbij de nadruk wordt gelegd op reeds bestaande aandoeningen en comorbiditeiten, en in feite alle sterfgevallen waarbij de patiënt een positieve SARS-CoV-2 had, werd genoemd. test een COVID-19-dood.

‘Kijk naar mensen die er geen cent van verdienen’

Een ander punt van Kamil was om te voorkomen dat hij gegevens zou krijgen van ‘iemand die je iets probeert te verkopen’. Ik ben het ermee eens, alleen Kamil gebruikte het voorbeeld van iemand die ‘online een gezondheidssupplement verkoopt’, waarbij hij voorbijgaat aan het feit dat de echte profiteurs van deze pandemie niet mensen zijn die online supplementen verkopen, maar miljardairs die alleen maar rijker worden.

Stéphane Bancel, CEO van Moderna, heeft nu een nettowaarde van $ 5,3 miljard,13 om een ​​voorbeeld te geven. Hij sloot zich aan bij de miljardairsclub op 2 april 2020, toen het nieuws dat fase 2-proeven met het COVID-vaccin van Moderna zouden beginnen, waardoor de voorraad omhoog zou gaan.14

Ondertussen heeft het COVID-vaccin van Pfizer al $ 3,5 miljard aan inkomsten gegenereerd in de eerste drie maanden van 2021,15 en het bedrijf zei dat het verwacht dat de “duurzame vraag” naar het vaccin de komende jaren zal voortduren, vergelijkbaar met griepvaccins. Volgens schattingen zal de opbrengst voor Pfizers COVID-vaccin tegen eind 2021 $ 26 miljard bedragen.16

Dus, op basis van Kamil’s eigen advies, zouden Pfizer en Moderna tot degenen behoren die ze niet vertrouwen, op basis van hun miljarden verdienen, wat exponentieel meer is dan welke supplementenfabrikant dan ook. Maar zelfs als ik de winst opzij leg, zoals ik tegen Peterson zei, zou een punt dat iemand zou moeten pauzeren voordat hij een bedrijf vertrouwt, zijn als het een criminele geschiedenis heeft van fraude en het verkopen van gevaarlijke producten – waarvan zowel Pfizer als Johnson & Johnson kunnen getuigen.

Mythe: het is ‘onmogelijk om aan COVID te sterven’ na vaccinatie

Kamil heeft een aantal uitspraken gedaan waar ik het absoluut niet mee eens ben, een daarvan is dat als je een COVID-19-vaccin krijgt “het voor jou bijna 100% onmogelijk is om aan COVID te sterven – zelfs als je betrapt bent als de engste varianten die we kennen.” Dit is gewoon niet waar. Op 26 april 2021 waren er 9.245 gevallen van COVID-19 gemeld bij volledig gevaccineerde personen, waaronder 132 sterfgevallen.17 Dit is afkomstig van de eigen gegevens van de CDC.

Er is ook een risico op overlijden door het COVID-19-vaccin. Volgens het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) zijn er op 23 april 2021 3.544 sterfgevallen gemeld na vaccinatie met COVID-19.18 Uit eerdere onderzoeken is gebleken dat slechts 1%19 en 10%20 van bijwerkingen worden ooit gerapporteerd aan VAERS, een passief, vrijwillig meldingssysteem, dus het werkelijke aantal zou veel hoger kunnen zijn.

Kamil suggereerde ook dat als je gezond bent, het geen verschil maakt in termen van ziek worden van COVID-19, omdat ‘virussen houden van gezonde cellen’ en ‘ze houden van een gezonde [cell] net zoals iemand misschien, als je een vleeseter bent, een sappige biefstuk lekker vindt. ”

Dit ondermijnt ernstig de macht die je hebt om controle te krijgen over je gezondheid, omdat het in werkelijkheid algemeen bekend is dat mensen die ongezond zijn, met onderliggende aandoeningen, veel meer kans hebben om te contracteren en te overlijden aan COVID-19. Uw gezondheidstoestand is absoluut van belang.

Kamil lijkt ook ernstig misleid te zijn over gezondheidsorganisaties zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration, door te stellen dat het “geen dollar meer verdient” door een vaccin goed te keuren en het te omschrijven als “een van de beste organisaties, zoals, voor zover je gezondheid beschermen en opletten voor bijvoorbeeld Amerikanen. “

Hoewel de FDA zelf geen bedrijfsgeld accepteert, ontvangt het geld dat via een non-profitorganisatie wordt gesluisd, die op zijn beurt geld ontvangt van andere non-profitorganisaties die worden gefinancierd door particuliere belangen. Het is echt allemaal een façade, want het eindresultaat is hetzelfde. Degenen die het geld doneren, krijgen uiteindelijk de mogelijkheid om aan de touwtjes te trekken, wanneer dat nodig is. De belangenconflicten van de FDA en het nalaten om te handelen namens de belangen van de Amerikanen worden ook goed opgemerkt.

Angst is de krachtigste emotie die menselijk gedrag stimuleert

De pandemie is erin geslaagd angst op te wekken en menselijk gedrag te beheersen, en alles wat de uiteindelijke oplossing van vaccinatie tegengaat, wordt gecensureerd – dit is een aanwijzing die niet over het hoofd mag worden gezien. Vaccinpaspoorten worden ook aangeboden als onderdeel van deze oplossing, als hulpmiddel om uw vrijheid terug te krijgen, maar dat gaat ten koste van – uw vrijheid.

Stel je een wereld voor waarin je niet kunt reizen, naar een sportevenement kunt gaan, je werkplek of zelfs een supermarkt kunt betreden, tenzij je over de juiste inloggegevens beschikt. Als het klinkt alsof de geschiedenis zich op de meest gruwelijke manier herhaalt, ben je niet ver weg. Zelfs een open debat wordt het zwijgen opgelegd, en het is onmogelijk om geïnformeerde toestemming te geven voor vaccinatie als je maar één kant kent. Als je maar één kant aan het verhaal hebt, dan is dat propaganda, geen echte informatie.

Wat moet u doen om gezond te blijven tegen COVID?

Peterson stelde me een heel belangrijke vraag: wat moeten mensen doen om gezond te blijven. Een belangrijke strategie is om metabolisch flexibel te zijn, en mijn nr. 1 aanbeveling om dit te doen is om linolzuur uit uw dieet te verwijderen.

Omega-6 linolzuur (LA) is een schadelijk metabolisch gif dat zeer vatbaar is voor oxidatie en naarmate het vet oxideert, wordt het afgebroken tot schadelijke subcomponenten zoals geavanceerde lipide-oxidatie-eindproducten (ALES) en geoxideerde LA-metabolieten (OXLAMS). Deze ALES en OXLAMS veroorzaken ook schade. Om LA, dat verband houdt met chronische degeneratieve ziekten, te vermijden, moet u alle plantaardige oliën vermijden en vrijwel alle bewerkte voedingsmiddelen en restaurantvoedsel uit uw dieet schrappen.

Andere strategieën om immuniteit op te bouwen zijn onder meer het optimaliseren van vitamine D.Mijn peer-reviewed onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Nutrients in oktober 2020,21 toont het duidelijke verband aan tussen vitamine D-tekort en ernstige gevallen van COVID-19.

Ik raad ook aan om vertrouwd te raken met vernevelde waterstofperoxide, dat niet alleen kan worden gebruikt om de symptomen te verbeteren, maar ook als routineonderhoudsstrategie om een ​​optimale gezondheid te ondersteunen. U kunt de rest van het interview in zijn geheel beluisteren, inclusief de unieke risico’s van mRNA-vaccins, door de video hierboven te bekijken.Los comentarios están cerrados, pero trackbacks Y pingbacks están abiertos.