CDC: J & J-vaccin gepauzeerd om artsen te leren letsel te melden

4


Er zijn momenteel twee soorten COVID-19-vaccinaties op de markt. De vaccins van Moderna en Pfizer maken gebruik van messenger RNA (mRNA) -technologie die wordt vergeleken met “software-updates” voor uw lichaam. Dit zijn in feite gentherapieën en geen vaccinaties.

Door ze vaccins te labelen, schendt de regering 15 US Code Section 41 van de Federal Trade Commission Act1,2 dat dicteert wat u wel en niet mag doen om een ​​gezondheidsproduct of -dienst te promoten.

Wat is gebruikt om alternatieve gezondheidswerkers en bedrijven routinematig te sluiten, wordt nu schaamteloos genegeerd, aangezien farmaceutische bedrijven gentherapie-injecties produceren en distribueren zonder bewezen staat van dienst. De FTC schrijft:3

“Het is volgens de FTC Act, 15 USC § 41 e.v., onwettig om te adverteren dat een product of dienst menselijke ziekten kan voorkomen, behandelen of genezen, tenzij u beschikt over bekwaam en betrouwbaar wetenschappelijk bewijs, inclusief, indien van toepassing, goed gecontroleerde klinische studies bij mensen, waaruit blijkt dat de beweringen waar zijn op het moment dat ze worden gedaan. “

Hetzelfde kan ook worden gezegd van de vaccins die door Johnson & Johnson worden vervaardigd4 en AstraZeneca,5 die beide een meer conventionele technologie gebruiken bij de ontwikkeling van hun vaccins. Terwijl Moderna en Pfizer mRNA gebruiken, gebruiken Johnson & Johnson- en AstraZeneca-vaccins een gemodificeerd adenovirus dat genetisch materiaal van SARS-CoV-2 draagt.

Veel van de langetermijneffecten van de mRNA-genetische therapieën zullen de komende jaren niet duidelijk zijn, maar het lijkt erop dat beide meer conventionele vaccins een onmiddellijk risico op zeldzame bloedstolsels met zich meebrengen.6

In een recent interview met ABC News sprak dr. Anne Schuchat, hoofd adjunct-directeur van de Centers for Disease Control and Prevention, over de onthullende reden waarom de CDC de toediening van het Johnson & Johnson-vaccin heeft onderbroken.7

Pauze vereist om artsen te leren letsel te melden

Op 13 april 2021 meldde ABC News dat de FDA aankondigde dat ze de distributie van het Johnson & Johnson-vaccin tijdelijk zouden stopzetten toen ze de meldingen van een zeldzame bloedstolselaandoening onderzochten met “overvloed aan voorzichtigheid”.8 De nieuwsverslaggever ging verder met het ondersteunen van het farmaceutische bedrijf en zei:9

“En voor alle duidelijkheid: je kans om door de bliksem getroffen te worden is bijna twee keer zo hoog, 1 op een half miljoen. Maar de FDA waarschuwt iedereen die het Johnson & Johnson-vaccin in de afgelopen drie weken heeft gekregen om op je hoede te zijn … “

Tijdens haar interview met ABC News sprak Schuchat over de reden achter de pauze en waarom de CDC had besloten om niet zomaar een waarschuwing te geven aan gezondheidswerkers en het publiek. Ze zei:10

“De Adviescommissie voor immunisatiepraktijken gaat het bewijs tot dusver zorgvuldig bekijken en de risico’s en voordelen overwegen en ons adviseren over hoe zij deze bevindingen interpreteren …

Ik kan niet zeggen hoe lang de pauze zal duren, maar een belangrijk onderdeel van waarom we op deze pauze zitten, is dat we de clinici kunnen leren hoe ze deze aandoening kunnen diagnosticeren en behandelen, omdat de gebruikelijke behandeling de zaken eigenlijk erger kan maken … maar ook om het te melden, omdat we niet weten of we enkele gevallen hebben gemist, of het risico werkelijk 1 op de miljoen is of misschien meer dan dat. “

In veel nieuwsmedia benadrukken verslaggevers en functionarissen dat het bevel tot tijdelijke stopzetting het resultaat is van slechts zes gevallen die zijn gemeld. Tijdens het luisteren naar het interview van Schuchat is het echter duidelijk dat de CDC gelooft dat er iets anders aan de hand is.

In deze verbluffende bekentenis stelt ze zelfs dat de meeste artsen expliciet moeten leren hoe ze bijwerkingen van vaccinaties kunnen herkennen en rapporteren, en meer specifiek van de huidige ronde van COVID-19-vaccinaties. Dit geeft aan dat ze geloven wat andere gezondheidsdeskundigen hebben gezegd – de overgrote meerderheid van vaccinverwondingen wordt niet gerapporteerd.11

Aan de ene kant verklaarde Schuchat dat er momenteel geen aanwijzingen zijn dat deze unieke bloedstolselaandoening verband houdt met het Johnson & Johnson-vaccin. Aan de andere kant adviseert de FDA12 mensen die het vaccin in de afgelopen drie weken hebben gehad om te letten op specifieke symptomen die erop kunnen wijzen dat u de aandoening heeft ontwikkeld – cerebrale veneuze sinustrombose (CVST).

De cijfers kloppen niet

Dit is een interessante en schokkende bekentenis sinds het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) in 1990 werd opgericht,13 meer dan 30 jaar geleden. Met andere woorden, Schuchat en de CDC geloven niet dat artsen genoeg weten over een 30 jaar oud systeem om het op de juiste manier te kunnen gebruiken.

Of zou het kunnen dat ze begrijpen dat het aantal mensen dat bloedstolsels krijgt nadat het Johnson & Johnson-vaccin veel meer is dan 1 op de miljoen gegeven vaccins?

De unieke CVST-aandoening komt ook voor bij vrouwen die hormonale anticonceptiva gebruiken, ook wel de anticonceptiepil genoemd. Volgens een recensie en meta-analyse in 2015 gepubliceerd in Frontiers in Neurology,14 “Het gebruik van orale anticonceptiepillen verhoogt het risico op het ontwikkelen van CVST bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd.” Er zijn aanwijzingen dat tot 5 vrouwen op elke 1 miljoen elk jaar die anticonceptiepillen slikken, een beroerte krijgen door CVST.

Deze beroertes komen voor bij vrouwen jonger dan 50 en leiden tot “aanzienlijke invaliditeit die tot afhankelijkheid leidt” bij tot 10% van de getroffenen en tot overlijden bij tot 15%. De onderzoekers citeren deze statistieken uit een in 2000 gepubliceerde studie.15 Met andere woorden, CVST is een bekend significant nadelig effect van anticonceptiepillen die elk jaar 5 op de miljoen vrouwen treffen.

De CDC en de FDA halen geen anticonceptiepillen uit de schappen, maar ze pauzeren het Johnson & Johnson-vaccin vanwege een nadelig effect dat optreedt bij 80% minder mensen. Het is waarschijnlijker dat ze zich terdege bewust zijn dat de gevaarlijke en potentieel dodelijke bloedstolsels een significant neveneffect van het vaccin zijn voor meer mensen dan wordt gemeld, maar in plaats van die bezorgdheid te delen, blijven ze gefocust om ervoor te zorgen dat het publiek zich blijft opstellen. voor het schot.

Een andere manier waarop de cijfers zijn gemanipuleerd, is door het gebruik van de VAERS-gegevens.16 Terwijl hij met ABC News sprak, maakte Schuchat duidelijk dat artsen niet alle bijwerkingen melden, en waarschijnlijk melden ze ook niet veel of geen bijwerkingen die ze bij hun patiënten vinden. Daarom is het aantal doden en gewonden dat aan de VAERS wordt gemeld, dramatisch verschillend van de werkelijkheid.

De CDC en FDA17 blijf erop aandringen dat het vaccinprogramma dat is ontworpen om de COVID-19-pandemie aan te pakken volkomen veilig is, wat dezelfde bewering is als voor alle andere vaccins.18

Vaccineffecten in overeenstemming met eerdere resultaten

Ondanks het officiële refrein dat door de meeste reguliere media wordt herhaald, zijn vaccins grondig doorgelicht en hebben ‘honderden’ onderzoeken bewezen dat ze veilig zijn.19 gepubliceerd in 2017 toonde aan dat dit gewoon niet waar is. De bevindingen onderzochten de gezondheidsresultaten in een populatie na de introductie van het difterie-tetanus-pertussis (DTP) en oraal poliovaccin (OPV) in de vroege jaren tachtig.

De bevolking in Guinee-Bissau bood de onderzoekers een zeldzame kans om de gezondheidsresultaten van gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen te vergelijken vanwege de manier waarop de vaccins werden uitgerold.

Volgens de auteurs werd de “DTP geassocieerd met een vijfvoudig hogere sterfte dan niet-gevaccineerd zijn” en “Alle momenteel beschikbare gegevens suggereren dat het DTP-vaccin meer kinderen kan doden door andere oorzaken dan het redt door difterie, tetanus of kinkhoest.”20

Vergelijkbare gepubliceerde resultaten werden gevonden bij kinderen die waren gevaccineerd tegen griep, waardoor hun risico op het oplopen van niet-influenza luchtweginfecties werd verhoogd.21,22 In een andere studie met gegevens van de VAERS werd gekeken naar het aantal gevallen van meningitis na toediening van vaccins aan personen vanaf de kindertijd tot 74,7 jaar.23

De onderzoekers vonden 722 gevallen waarbij meningitis begon binnen zes weken nadat het individu was gevaccineerd; 57,5% was in de eerste zes weken en 45,2% in de eerste twee weken. Meningitis werd gemeld na verschillende soorten vaccinaties, waaronder hepatitis B, DTP, mazelen, bof en rubella (MMR) en hemophilus influenza B. De onderzoekers concludeerden:24

“De onevenwichtige verdeling van meldingen van meningitis in de eerste zes weken na vaccinatie suggereert de mogelijkheid dat sommige gevallen kunnen worden uitgelokt door vaccinatie.”

Meer VAERS-gegevens tonen specifiek vaccinletsel

Een tweede team van onderzoekers dat de VAERS-database gebruikte om vaccinaties te evalueren, vond 54 mensen die in één jaar tijd het Guillain-Barre-syndroom opliepen.25 Hiervan vonden er 38 plaats binnen de eerste zes weken na vaccinatie.

Een andere onderzoeksgroep26 ontdekte dat het gebruik van niet-levende vaccins, zoals H1N1-influenza, DTP en hepatitis B, de algehele mortaliteit verhoogt onder degenen die het vaccin hebben gekregen, met een bijzonder hoger percentage onder meisjes.27

Meer recentelijk toonde een studie van de Universiteit van Tel Aviv aan dat de SARS-CoV-2-mutatie die momenteel in Zuid-Afrika wordt aangetroffen, meer mensen treft die zijn gevaccineerd met ten minste één van de twee shots van de Pfizer-gentherapie.28

Hoewel het risico op infectie acht keer hoger is bij gevaccineerde mensen, meldde de studie geen ziekteresultaten en het is nog steeds niet bekend of de Zuid-Afrikaanse mutatie een ernstiger ziekte zou veroorzaken bij gevaccineerde personen. Als de Zuid-Afrikaanse mutatie zich echter voortplant met het tempo van het oorspronkelijke virus, kan worden verwacht dat deze binnen enkele maanden wereldwijd wordt aangetroffen.

Hoewel de vaccinindustrie en veel volksgezondheidsorganisaties erop staan ​​dat vaccins universeel veilig en effectief zijn, vertellen veel van de gegevens van de VAERS en casusrapporten een duidelijk ander verhaal. Maar, zoals Schuchat aangaf, is dit in potentie slechts het topje van de ijsberg, aangezien veel van de vaccinatieletsels waarschijnlijk niet worden gemeld.

De verhalen over vaccinatieschade zijn hartverscheurend

Terwijl de reguliere media in detail de gezondheidseffecten en ziekteresultaten van COVID-19 hebben besproken, hebben ze de hartverscheurende verhalen over het hoofd gezien van personen die het vaccin hebben gekregen en gehandicapt zijn geraakt of zijn overleden. Slechts één verwonding of overlijden door een infectieziekte of vaccin is er één te veel.

Omdat de VS hun burgers hebben aangemoedigd om opgesloten, sociaal afstandelijk en gemaskeerd te blijven in afwachting van een vaccin, hebben ze de noodzaak van het maken van gezonde levensstijlkeuzes volledig over het hoofd gezien.

Deze keuzes kunnen uiteindelijk niet alleen het risico van alle infectieziekten, waaronder COVID-19, verminderen, maar ook de gezondheidsrisico’s en sterfgevallen als gevolg van hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en chronische nierziekte, die in vijf van de top 10 belangrijkste oorzaken voorkomen. van de dood.29 Volgens het VAERS COVID-19-rapport tot en met 9 april 2021 was het vaccin verantwoordelijk voor:

  • Dood – 2.602
  • Ziekenhuisopname en doktersbezoeken en spoedeisende zorgbezoeken – 25.845
  • Anafylaxie – 458
  • Hartaanval – 549
  • Miskraam – 100

Toch is het belangrijk op te merken dat hoewel deze cijfers verwoestend zijn, Schuchat postuleerde dat ze misschien niet indicatief zijn voor de echte cijfers, aangezien de CDC de introductie van het Johnson & Johnson-vaccin pauzeert om artsen te leren hoe ze nadelige bijwerkingen kunnen melden. Dit zijn slechts enkele van de gewonden en sterfgevallen die op de VAERS zijn geregistreerd:

  • Bij een 18-jarig meisje werd op 1 april 2021 de diagnose gesteld van een superieure sagittale sinustrombose, een ongebruikelijke oorzaak van een beroerte, nadat ze het COVID-19-vaccin had gekregen.30
  • Een 20-jarige jonge vrouw zonder medische voorgeschiedenis kreeg last van diffuse spierpijn, verhoogd aantal witte bloedcellen, huiduitslag en koorts. Ze werd 11 dagen in het ziekenhuis opgenomen.31
  • Een 68-jarige man ontving vóór het vaccin een goede gezondheidsverklaring van zijn arts. Hij stierf plotseling aan hartfalen 11 dagen nadat hij het eerste Pfizer-vaccin had gekregen.32
  • Een 57-jarige man begon binnen enkele dagen na het krijgen van het vaccin moeite te krijgen met lopen. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze hem valium voorschreven, een röntgenfoto maakten en hem naar huis stuurden. Dagen later was de zwakte erger. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis met het Guillain-Barre-syndroom, waar hij 11 dagen later stierf.33
  • Een 36-jarige man begon te braken na zijn tweede dosis COVID-19-vaccin. Hij werd dood aangetroffen op de vloer van de badkamer nadat hij bloed had overgegeven. De autopsie toonde aan dat zijn maag vol bloed zat.34Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.